Helyi közélet

2014.05.29. 18:39

Közlemény - Fidesz-KDNP: Meggyanúsították Halmai Gyulát, a miskolci MSZP legfontosabb káderét

Miskolc - 2010. március 15-én, az MSZP végső bukása előtt néhány héttel, dr. Halmai Gyula, a miskolci szocialisták legfontosabb kádere, a Miskolc Holding Zrt. akkori elnök-vezérigazgatója, a Parlamentben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét.

Miskolc - 2010. március 15-én, az MSZP végső bukása előtt néhány héttel, dr. Halmai Gyula, a miskolci szocialisták legfontosabb kádere, a Miskolc Holding Zrt. akkori elnök-vezérigazgatója, a Parlamentben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét.2010 végére az új miskolci városvezetés, egyebek mellett azzal szembesült, hogy a Miskolc Holding Zrt 17,6 milliárd Ft-os saját tőkéjéhez képest 30,2 (!) milliárd forintos kötelezettségvállalást halmozott fel.

Most, 2014. májusának végén, Halmai maga vallotta be a nyilvánosság előtt, hogy ezen a héten Debrecenben gyanúsítottként hallgatták meg, egy több milliós ügyben.

Így múlik el a világ dicsősége...

De mit is lehet, illetve kell tudni Simon Gábor, Káli Sándor és a többi megbukott helyi miskolci emeszpés politikai legenda legbizalmasabb emberéről, Halmairól? Egyelőre azt, hogy a független magyar bűnügyi hatóságok álláspontját képtelen elfogadni, csapkod és kapkod, a nyilvánosság fórumaiban vádaskodva vagdalkózik.

Mi ezzel szemben bízunk az igazságszolgáltatásban és bízunk abban, hogy minden felelős elnyeri méltó büntetését.

- Soós Attila, a Fidesz-KDNP miskolci képviselőcsoportjának szóvivője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában