Helyi közélet

2014.05.12. 01:11

Készenléti Rendőrség: visszavitték az intézeti szököttet

Felsőkelecsény, Kazincbarcika, Kurityán - A Készenléti Rendőrség járőrei intézeti szökött fiatallal szemben intézkedtek Felsőkelecsényben.

Felsőkelecsény, Kazincbarcika, Kurityán - A Készenléti Rendőrség járőrei intézeti szökött fiatallal szemben intézkedtek Felsőkelecsényben.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 10-én a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások Felsőkelecsény belterületén 13 óra 45 perckor közterületi járőrszolgálatot láttak el, amikor egy fiatalkorú fiút igazoltattak. Az ellenőrzés alá vont 16 éves fiú a rendőrök kérdésére elmondta, hogy egy kurityáni gyermekvédelmi intézmény neveltje, azonban onnan egy hete engedély nélkül eltávozott.

A rendőrök az intézeti szökött fiatalt további intézkedés céljából előállították a területileg illetékes Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra, ahonnan a szükséges adategyeztetéseket követően visszavitték az elhelyezésére kijelölt gyermekotthonba.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában