Helyi közélet

2014.05.14. 19:22

Készenléti Rendőrség: Kerékpárral kereket oldó fiút fogtak

Bükkmogyorósd, Csernely, Ózd - A Készenléti Rendőrség járőrei egy 13 éves fiút igazoltattak Csernelyen, aki elmondta, hogy az általa használt biciklit Bükkmogyorósdon az út mentén találta és mivel nem volt mellette senki, ezért úgy döntött útját nem gyalogosan folytatja tovább.

Bükkmogyorósd, Csernely, Ózd - A Készenléti Rendőrség járőrei egy 13 éves fiút igazoltattak Csernelyen, aki elmondta, hogy az általa használt biciklit Bükkmogyorósdon az út mentén találta és mivel nem volt mellette senki, ezért úgy döntött útját nem gyalogosan folytatja tovább.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 13-án az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálat ellátásuk során 13 óra 30 perckor Csernely, Nagysor úton igazoltattak egy kerékpárral közlekedő fiatalt, aki az intézkedő rendőrök részére elmondta, hogy nevelőszülei tudta nélkül jött ma el az iskolából, majd Bükkmogyorósd külterületén az árok parton figyelmes lett egy magára hagyott tulajdonos nélküli kerékpárra és úgy döntött azzal folytatja útját Mezőkövesdre szüleihez.

A Készenléti Rendőrség munkatársai a 13 éves ózdi fiatalt sérülésmentesen visszavitték szüleihez, a kerékpárnak az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai keresik a gazdáját.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában