Helyi közélet

2014.05.16. 19:28

Készenléti Rendőrség: Iskolát kerültek, eltűntek

Alsózsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei két iskolakerülő és két eltűnt gyermeket találtak meg Miskolcon, illetve Alsózsolcán.

Alsózsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei két iskolakerülő és két eltűnt gyermeket találtak meg Miskolcon, illetve Alsózsolcán.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. május 15-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök 11 óra 45 perckor Alsózsolcán járőröztek, amikor az egyik utcában ellenőrzés alá vontak két 14 éves gyermeket, akik elmondták, hogy egy órája engedély nélkül jöttek el a helyi iskolából, így a rendőrök visszakísérték őket az iskolába, ahol az igazgatónak átadták őket.

A rendőrök 17 óra 15 perckor Miskolc Lyukóvölgyben teljesítettek szolgálatot, amikor egy 16 éves fiút igazoltattak, akivel kapcsolatban megállapították, hogy korábban engedély nélkül távozott egy gyermekvédelmi intézményből, így őt előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, majd a szükséges egyeztetést követően gyermekotthonba vitték.

További szolgálatuk során a járőrök 20 óra 50 perckor Miskolc, Szeles utcájának egyik buszmegállójában vontak ellenőrzés alá vontak egy 14 éves fiút, aki – amint kiderült - már két napja volt távol engedély nélkül egy szintén helyi gyermekintézményből, ahová az egyenruhások őt is visszavitték.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában