Helyi közélet

2014.05.26. 16:37

Jobbik: a városvezetés ellenőrizze a perecesi munkákat

Miskolc - „A perecesiek évek óta várnak arra, hogy a városrész legnagyobb problémája, a Pereces-patak medrének a tisztítása és kiszélesítése megtörténjen” – jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán.

Miskolc - „A perecesiek évek óta várnak arra, hogy a városrész legnagyobb problémája, a Pereces-patak medrének a tisztítása és kiszélesítése megtörténjen” – jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán.A jobbikos önkormányzati képviselő elmondta: a munkálatokat ugyan elkezdték, ám azok igen sok kívánnivalót hagynak maguk után, s ezzel kapcsolatban több helyi lakos is megkereste a Jobbikot a napokban. A panaszok szerint a patakból nem takarították el rendesen a szemetet, a kiszedett iszapot pedig nem szállították el, hanem a patak két partján helyezték el, így az első esőzések visszamoshatják a mederbe.

Pakusza Zoltán szeretett volna hivatalos levél útján tájékozódni a kiviteli tervekről, a beruházás költségvetéséről, valamint a vállalkozói megbízási szerződésről, ám Miskolc jegyzőjétől érdemi választ nem kapott, így most ismételten kéri, hogy az említett közérdekű adatokat bocsássa rendelkezésére. A politikus ezen kívül kérte a város vezetését is, hogy ellenőrizzék a Perecesen folyó munkálatokat.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában