Helyi közélet

2014.05.03. 19:28

„Anya nem hal meg soha!”

Miskolc - Beszélgetőpartnereim 3 ikerpár: Halasi Lili és Nóri, Csomós Kitti és Bianka, Kolozsi-Mátyás Kamilla és Míra.

Miskolc - Beszélgetőpartnereim 3 ikerpár: Halasi Lili és Nóri, Csomós Kitti és Bianka, Kolozsi-Mátyás Kamilla és Míra.Nyilván nem én vagyok az első, aki elcsodálkozom a hasonlóságukon, így rutinosan segítik az eligazodást. A legcserfesebb mind közül Kitti, mutogatja a különbségeket, például a Kolozsi-Mátyás lányokról: „Ő inkább az anyja, a másik már az apja.” No, ezzel igencsak kisegített, de aztán magamtól is feltűnnek apróbb különbségek, például egyikük felül, másikuk alul csorbacsík.

Más, mint a többi

Az apropót most az anyák napja jelenti, bár elég nehéz terelgetni a szót, hiszen ők bármiről szívesen beszélgetnének. Az első kérdésre, mi az a tulajdonsága ki-ki saját anyukájának, ami az összes többi anyukától megkülönbözteti, kis töprengés után sorban kapom a válaszokat.

– Anya magassarkúban szokott járni.

– A legtöbbször fel van cofizva a haja.

– Ő mindent megtesz nekünk, amit csak kérünk. És hogy cukrász lesz nagy korában, vagyis már az, és finomakat süt nekünk.

– Az én anyukám nekem egyszer titokban elárulta, hogy azt szeretné, ha neki lenne egy ágya. – (Részletezve kiderül: egy olyan ágy, ahol kicsit békén hagynák, s egyszer igazán kipihenhetné magát.)

– Anya nagyon magas és nagyon szép.

– Az én anyukámat az különbözteti meg, hogy én nagyon szeretem őt...

A teljes riport a szombati Észak-Magyarországban és az eszak.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában