Helyi közélet

2014.05.05. 19:31

A biztonságos közlekedésért

Ózd - Hét háromtagú csapat nevezett arra a családi versenyre, amely egy elméleti teszt kitöltéséből, valamint ügyességi feladatokból állt.

Ózd - Hét háromtagú csapat nevezett arra a családi versenyre, amely egy elméleti teszt kitöltéséből, valamint ügyességi feladatokból állt.A Közlekedik a Család elnevezésű közlekedésbiztonsági napon a gyerekek ügyességi kerékpáros pályán versenyeztek egymással, a felnőttek pedig autós és csúszó autós gyakorlatokat teljesítettek. Az eseményre kilátogató érdeklődők kipróbálhatták az ütközés - és a motoros szimulátort, de az újraélesztés alapvető tudnivalóival is megismerkedhettek. Mindemellett a helyi tűzoltók látványos bemutatója és a terápiás kutyások foglalkozása is színesítette az eseményt.

Miksztai Zoltán főszervező elmondta: nagyon sok szervezet, vállalkozás és magánszemély segített, hogy a multi áruház parkolójában megtarthassák ezt a rendezvényt. A családi vetélkedő jó hangulatban zajlott, a legjobbak pedig értékes nyereményeket vihettek haza. Miksztai Zoltán hozzátette: nagyon szeretné, ha a közlekedésbiztonsági nap a jövőben hagyománnyá válna Ózdon, és évről-évre egyre többen látogatnának ki az eseményre.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában