Helyi közélet

2014.04.18. 11:14

Választás 2014 | Sebestyén László biztos marad?

Miskolc - „Eddig is szerelemből dolgoztam Miskolcért, ha megbíznak, folytatom." A DVTK-stadion fejlesztéséről is kérdeztük Sebestyén Lászlót.

Miskolc - „Eddig is szerelemből dolgoztam Miskolcért, ha megbíznak, folytatom." A DVTK-stadion fejlesztéséről is kérdeztük Sebestyén Lászlót.Sebestyén László nem csupán országgyűlési képviselője volt Miskolcnak. Orbán Viktor miniszterelnök ugyanis tavaly októberben a miskolctapolcai fejlesztések biztosává is kinevezte. Megbízatása március 31-ig tartott. Most arról kérdeztük, hogy folytatja-e a biztosi munkáját így, hogy országgyűlési mandátumot nem sikerült szereznie. (A miniszteri biztosságnak ugyanis nem feltétele az országgyűlési képviselőség. – a szerk.)

Megvan a pénz

A DVTK-stadion fejlesztéséről is kérdeztük a volt képviselőt. „Nagyon sajnálom, hogy eddig egy kapavágás sem történt, de ennek adminisztratív akadályai voltak. Abban biztos vagyok, ha beindul a beruházás, akkor nincs ekkora szavazatkülönbség a választáson" – vélekedett. Azt hangsúlyozta: a stadionfejlesztésre megvan a pénz. Utalt a miniszterelnök miskolci látogatására, amikor is Orbán Viktor kijelentette, a pénzt elkülönítették és azt is nyilatkozta a miniszterelnök: „Ne húzzátok az időt, csináljátok meg!"


 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>


Első és második

A legutóbbi miskolctapolcai strandfórumon az hangzott el, nyár végén nyit a strand, van-e értelme nyár végére kinyitni? „Nyilván hamarabb jobb lett volna, de fizikálisan nem lehetett másképp megoldani. De jó hír, hogy az első és a második ütem szinte nem válik el egymástól" – mondta.

A strandépítés körüli állapotokról is érdeklődtünk, további részletek a pénteki Észak-Magyarországban és az eszak.hu-n.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában