Helyi közélet

2014.04.04. 14:07

Választás 2014 | MSZP: voksoljanak a kormányváltókra!

Miskolc - Az április 6-i országgyűlési választásokon való részvételre, a kormányváltást akaró pártszövetség támogatására kérte a miskolciakat Nagy-Korsa Judit és dr. Varga László, a kormányváltók (MSZP, Együtt, DK, PM, MLP) két miskolci képviselőjelöltje pénteken.

Miskolc - Az április 6-i országgyűlési választásokon való részvételre, a kormányváltást akaró pártszövetség támogatására kérte a miskolciakat Nagy-Korsa Judit és dr. Varga László, a kormányváltók (MSZP, Együtt, DK, PM, MLP) két miskolci képviselőjelöltje pénteken. Elmondták: az elmúlt hetekben, hónapokban több ezer elkeseredett emberrel beszélgettek, akik kormányváltást akarnak. „Ennek egy útja van, ha április 6-án elmennek szavazni, s a kormányváltókat támogatják. Mindenkit arra biztatunk, hogy ne féljen, menjen el voksolni, vigye el a családját, meg még két embert" – fogalmaztak.

Hozzátették: „A kormányváltók félelem nélküli életet, létbiztonságot, közbiztonságot, fejlődő várost akarnak Miskolcon. Ezt akarják az emberek is. Politikai ellenfeleink érzik, hogy nagyon sok miskolci támogat minket, ezért még nemtelen eszközöket is bevetnek ellenünk." Varga László ennek kapcsán elmondta: „A napokban megjelent például a postaládákban egy olyan szórólap, amelyen nem tüntették fel a kiadó nevét. Ez a lap hazug módon engem próbál lejáratni, s még a családtagjaimat is belekeveri a rágalmakba. A szükséges jogi lépéseket persze megtesszük."

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában