Helyi közélet

2014.04.06. 15:45

Választás 2014 | Az első voks és a felnőtté válás

Miskolc - Gyerekkori emlékek jutottak eszébe Virág Fausztin Asztrik első szavazónak, amikor először szavazhatott.

Miskolc - Gyerekkori emlékek jutottak eszébe Virág Fausztin Asztrik első szavazónak, amikor először szavazhatott.A boríték kifogott rajta, nem tudta, le kell-e zárni, vagy elég, ha behajtja, de megoldódott a gond. Az is meglepte, hogy ekkora volt a szavazólap, de gyorsan megtalálta azt a pártot és jelöltet, ahova az ikszet szerette volna húzni. És arra is számított, hogy kap valami emléklapot arról, hogy ő első választó volt, de ez most elmaradt.

Virág Fausztin Asztriknak ugyanis az idei választás volt az első. Jelenleg a Földes Ferenc Gimnázium diákja, és még a kampány elején - három osztálytársával együtt - vállalta, hogy részt vesz lapunk első választói klubjában. Vasárnap pedig elérkezett a nagy nap, így elkísértük szavazni.

"Otthonról azon az úton indultunk el édesanyámmal, amelyiken annak idején az óvodába vitt minden reggel. Most is úgy éreztem, mintha megint gyerek lennék, de az út végén, a szavazófülkéhez érve felnőtt lettem" - mesélte.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában