Helyi közélet

2014.04.07. 15:23

Sorozatbetörőket fogtak Kazincbarcikán

Kazincbarcika - Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság annak a triónak a két tagját, akik Kazincbarcikán csaknem egy tucat különböző vegyesboltot és zöldséges üzletet törtek fel.

Kazincbarcika - Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság annak a triónak a két tagját, akik Kazincbarcikán csaknem egy tucat különböző vegyesboltot és zöldséges üzletet törtek fel.A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik 2014 februárja és áprilisa közötti időszakban Kazincbarcikán több helyi kisboltba törtek be.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók az egyik helyszínen tetten érték, majd elfogták azt a fiatalkorú párost, akik a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak.

Az egyik 17 éves fiatalkorú gyanúsítotti kihallgatása során előadta, hogy több betörésben társa nevelőapja, E. Gergely Béla 35 éves kazincbarcikai lakos is közreműködött.

A nyomozók E. Gergely Bélát és fiatalkorú társát kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztéssel éltek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amit a Kazincbarcikai Járásbíróság 2014. április 4-én elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában