Helyi közélet

2014.04.23. 09:48

Ricsi csak énekel, reggeltől estig

Igrici - Az igrici fiú élete az éneklés és a szerelés. A hét végén láthattuk őt Az ének iskolájában.

Igrici - Az igrici fiú élete az éneklés és a szerelés. A hét végén láthattuk őt Az ének iskolájában.Ricsi minden álma, hogy egyszer ismert énekes legyen. Ezt azonban nem maga miatt akarja, nem is a hírnév miatt, hanem azért, hogy a szegény sorban élő családjának segíteni tudjon, ahogy ő fogalmaz „ki akarom őket hozni a szegénységből." Az Igriciben élő majdnem 13 éves Mata Richárd olyan szívhez szólóan énekelte Az ének iskolája című tehetséggondozó műsorban a Várj, míg felkel majd a nap! című dalt, hogy a zsűri megkönnyezte az előadást. Ricsi tehát bejutott a több száz jelentkező közül a legjobb 16-ba. És ezzel talán megkapta a lehetőséget álmai teljesüléséhez.

Ahhoz, hogy a házukat rendbe tudják hozni, hogy a 7 tagú család pénze ne csak a hónap közepéig tartson ki, hogy a kályha ne üresen és hidegen tátongjon a szobában, és hogy ne legyenek olyan napok, amikor éhesen kelljen lefeküdniük.

További részletek a www.eszak.hu-n és a szerdai Észak-Magyarországban.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában