Helyi közélet

2014.04.19. 16:03

Pirostojás Expresszel az Erdőtündérhez

Miskolc - Több mint 130-an jelentkeztek a Lillafüredi Állami Erdei Vasút – Északerdő Zrt. által szervezett – első húsvéti programjára, a Pirostojás Expresszre!

Miskolc - Több mint 130-an jelentkeztek a Lillafüredi Állami Erdei Vasút – Északerdő Zrt. által szervezett – első húsvéti programjára, a Pirostojás Expresszre! A családokkal szombat délelőtt öt kocsi is megtelt, így a tervezett kis mozdony helyett a nagy húzta a szerelvényt, egészen az Ortástető állomásig, a Mahócai szárnyvonalon, ahol egyébként nincs menetrend szerinti közlekedés. Ott az Erdész Nyuszi és Erdőtündér csipkelekváros sütivel fogadta az utasokat. A kis pihenő után a Csanyik-Erdei Iskola állomás volt a következő megálló, ahol le is szálltak, hiszen a program a Csanyiki Erdészeti Erdei Iskola területén folytatódott, a gazdasági udvarának lakóinak simogatásával, etetésével, húsvéti kézműves foglalkozással és természetközeli játékokkal.

Riportunk a keddi Észak-Magyarországban és az eszak.hu-n.

ÉM-SZK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában