Helyi közélet

2014.04.14. 13:34

Ózdi sorozatbetörők előzetesben

Ózd - Pincéket és garázsokat tört fel Ózdon az a háromtagú bűnbanda, akiket a rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek. A sorozatbetörőket a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Ózd - Pincéket és garázsokat tört fel Ózdon az a háromtagú bűnbanda, akiket a rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek. A sorozatbetörőket a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.Az Ózdi Rendőrkapitányság 2014. március elején indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozás adatai szerint az elkövetők márciusban és áprilisban ózdi garázsokat, illetve pincéket törtek fel.Az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként a rendőrök 2014. április 8-án azonosították, elfogták, majd az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították a 19 éves K. Istvánt és két fiatalkorú társát, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmények elkövetésével.

A terheltek gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. Az adatokból kitűnik, hogy a helyi betörők találomra szemelték ki azt a 39 ingatlant, ahol három hét alatt megfordultak és elvittek mindent, ami a kezük ügyébe akadt.

A bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben a hatóság az illetékes járási ügyészségen előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság 2014. április 10-én elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában