Helyi közélet

2014.04.04. 13:55

Nem szúrta a szemét a szemét Arlón

Arló, Ózd - Egy arlói férfit fogtak el a rendőrök, aki a település mellett lévő erdőbe hordta rendszeresen a háztartásában keletkezett hulladékot.

Arló, Ózd - Egy arlói férfit fogtak el a rendőrök, aki a település mellett lévő erdőbe hordta rendszeresen a háztartásában keletkezett hulladékot.Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság B. Gergely 31 éves arlói lakossal szemben.

Az arlói körzeti megbízottnál 2014. április 1-jén megjelent egy helybeli erdőtulajdonos és bejelentésében előadta, hogy a nagyközség közigazgatási területén fekvő, saját tulajdonát képező erdőrészen ismeretlen személyek által lerakott háztartási hulladékot talált.

A körzeti megbízott a bejelentővel együtt megjelent a megadott helyen, ahol szétszórva szemétkupacokat találtak. Azokat átvizsgálva olyan borítékokra bukkant, amelyeken olvasható volt a címzett neve, lakcíme, így ezen adatok ismeretében azonosította az elkövetőt, aki kihallgatása során elismerte, hogy a szemetet ő szállította az erdőbe és ő hagyta hátra.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában