Helyi közélet

2014.04.10. 10:26

Mutasd a Facebookod, megmondom, ki vagy

Miskolc - Owling, walking, garfielding, planking – a Facebookozóknak nem ismeretlen fogalmak.

Miskolc - Owling, walking, garfielding, planking – a Facebookozóknak nem ismeretlen fogalmak.A közösségi oldalakon mindig újabb és újabb őrület hódít. Igaz, ezek csak pár hónapig tartják magukat, majd cikivé válnak. És van, ami első perctől kínos, hiába egészen más a szándéka vele a posztolónak. Ilyen volt például az, amikor a tizenéves lányok sorra osztották meg a lábukról fürdés közben készített képeket. A sokat sejtető fotók azonban egészen más hatást értek el, mint azt a lányok gondolták. Megjelentek ugyanis az ezeket kifigurázó képek. Éppen úgy, ahogy a csücsörítő szájjal pózoló selfiek is idővel a paródiák célpontjává váltak. Egyszerűen: ezek már cikik.

Ezt persze nem lapunk állítja, hanem azok a fiatalok, akiket erről a témáról kérdeztünk: Kárpáti Diána, Vass Alexandra, Szűcs Gábor és Subert András, akik a Herman Ottó Gimnázium végzős diákjai.

Részletek a csütörtöki Észak-Magyarországban és az eszak.hu-n.

ÉM-SZR


Fogalmak

Walking: olyan fotók posztolása, melyeken az ember a lábain közlekedik.

Garfielding: olyan fotók posztolása, melyen az ember lasagne-t eszik és kutyákat szekál.

GOOPing: olyan fotók posztolása, ahol az ember ittasan próbál főzni.

Planking: a vállalkozószellemű egyed feküdjön hasra kimerevített végtagokkal egy minél extrémebb helyen és lehetőleg örökítse is meg egy fotón.

Owling: bagolypózban kell minél lehetetlenebb helyeken fényképezkedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában