Helyi közélet

2014.04.26. 17:41

Két japán egy helyen

Miskolc - Visszatértek a megbízható japán márkák Miskolcra!

Miskolc - Visszatértek a megbízható japán márkák Miskolcra!A Subaru és a Mitsubishi a világ élvonalába tartozó autók gyártása mellett kötelezte el magát, amiről a miskolciak is meggyőződhetnek. A Zsolcai kapuban lévő márkakereskedés pénteki megnyitóján Ambriskó István üzletágvezető örömmel jelentette be, hogy immár valóság lett a terveikből.

Mint elmondta, az egykori 16-os számú autójavító 1950-ben alakult tehergépjárművek, autóbuszok és személyautók javítására, karbantartására. Hosszú évek után lehetőség nyílt arra is, hogy új autókat értékesítsenek. Kezdetben Fiat, majd Daewoo modelleket forgalmaztak. 2005-től a Hyundai hivatalos márkakereskedői, amihez 2010-ben csatlakozott a Chevrolet. Utóbbi márkáról azonban 2013-ban úgy döntött a gyár, hogy kivonja az európai piacról. Ez adott lehetőséget a Borsod Autó Kft.-nek, hogy új márka után nézzen. És találtak is, nem is egyet, hanem két japán brandet.

– Eme két márka az utóbbi években meglehetősen hánytatott sorsú volt megyénkben, éppen ezért szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni a palettán szereplő modelleket – hangsúlyozta az üzletágvezető. – Bízunk abban, hogy régiónkban is nyitottak az ügyfelek a magas színvonalú, megbízható termékekre, valamint az újdonságokra, amely területeken a Mitsubishi és a Subaru az élen jár.

Ezen a hétvégén testközelből ismerkedhetnek meg az érdeklődők a legújabb modellekkel, ugyanis tesztvezetési lehetőséggel és egyéb különleges akciókkal várják őket. Az eseményre Mitsubishivel vagy Subaruval érkező autósok gépjárművét ingyenesen átvizsgálják, a regisztráció után pedig „szervizbón”-szolgáltatással jutalmazzák, amely munkadíj-kedvezményt, anyagkedvezményt és ingyenes autóápolási csomagot biztosít egy alkalomra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában