Helyi közélet

2014.04.25. 10:59

Készenléti Rendőrség: Előállított garázda

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azt a középkorú férfit, aki egy Miskolc felé közlekedő autóbusz járaton ököllel megütött egy fiatalt.

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azt a középkorú férfit, aki egy Miskolc felé közlekedő autóbusz járaton ököllel megütött egy fiatalt.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 22-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 16 óra 15 perckor Miskolc-lyukói úton haladtak szolgálati gépjárművükkel, amikor egy velük szemben közlekedő autóbusz sofőrjének jelzésére lettek figyelmesek. A helyközi buszjárat vezetője az egyenruhásoknak elmondta, hogy vezetés közben arra lett figyelmes, hogy járműve egyik utasa minden előzmény nélkül arcon ütött egy szintén a buszon utazó fiatalt.

A kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító V. Sándor 66 éves varbói lakost a Készenléti Rendőrség munkatársai a helyszínen elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

Az előállított személlyel szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában