Helyi közélet

2014.04.03. 18:14

Hegyközi kerékpáros szolgálatot adtak át Pálházán

Pálháza - A rendőri egység a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén lévő „Hegyközben” látja el feladatait.

Pálháza - A rendőri egység a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén lévő „Hegyközben” látja el feladatait.Dr. Dzsupin Róbert r. alezredes kapitányságvezető képviseletében Séra Csaba r. alezredes a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője, Csató Szabolcs Pálháza jegyzője, valamint Makó István a helyi polgárőr egyesület vezetője 2014. április 2-án két kerékpárt és a kerékpárokhoz rendszeresített öltözéket adott át a helyi körzeti megbízottaknak új típusú szolgálatuk megkezdésének eszközeiként.

A rendezvényen a helyi lakosok mellett, megjelent dr. Hörcsik Richárd, a térség országgyűlési képviselője és Iglai Lajos a Sátoraljaújhelyi Járás polgárőrszervezeteinek vezetője is.

A sajtó nyilvánossága előtt megtartott rendezvényen Tóth-Litka István r. zászlós és Gál Róbert r. főtörzsőrmester körzeti megbízottak az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehették birtokba a kerékpárokat, illetve az öltözékeket, amelyeket a rendőri egység számára a helyi polgárőr egyesület és a Hegyközi Települések Szövetsége biztosított.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában