Helyi közélet

2014.04.30. 17:32

Éjféltől éjfélig - 24 órás jubileumi futás Ózdon

Ózd - Az Ózdi Teknőc Futó Klub szeretné emlékezetessé tenni fennállásának húszéves jubileumát. Éppen ezért a kerek évforduló alkalmából egy 24 órás futást szerveznek a stadionban.

Ózd - Az Ózdi Teknőc Futó Klub szeretné emlékezetessé tenni fennállásának húszéves jubileumát. Éppen ezért a kerek évforduló alkalmából egy 24 órás futást szerveznek a stadionban.A Magyar Sport Napján, május 6-án 0 órakor indul a program, amely értelemszerűen május 7-én 0 órakor zárul. A tömegsport eseményre már előzetesen is várják a magánszemélyek, iskolák, egyesületek, baráti társaságok és cégek jelentkezését, az egyesület honlapján. A www.ozditeknoc.shp.hu oldalon nyílik lehetőség a regisztrációra, ahol azt is be kell jelölni, hogy mely időpontban kívánják teljesíteni a minimum húsz perces időtartamú kocogást. Az online formán túl, a stadionban található Ózdi Sportszervező Iroda is várja a jelentkezést.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában