Helyi közélet

2014.04.30. 10:26

Bricklake interjú

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este Bricklake volt aki többek között mesélt legújabb zenéjéről és kiadója a Groovemate Records friss megjelenéséről is.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este Bricklake volt aki többek között mesélt legújabb zenéjéről és kiadója a Groovemate Records friss megjelenéséről is.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél éved?

Bricklake: Köszönöm a kérdésed Szabi,nem sokat unatkoztam hiszen több fronton is folyik a munka nap mint nap. Hétközben általában,amikor kevesebb a fellépés akkor a kiadóm ügyeit intézem és stúdiózunk,vagyis csináljuk az új dalokat.Hétvégén pedig olykor olykor 600km-t is megteszek egy olyan este amikor dupla fellépés van,mint ahogyan ma is. De nem panaszkodom hiszen imádok zenélni és imádom,ha a közönség jól érzi magát a fellépésem alatt.

Szabi: Friss megjelenés?

Bricklake: Január 30-án volt a "Bricklake & Sean Darin ,Herr Spiegel - Don t you mind" dalunk klippremierje, és nagyon jó fogadtatásban részesült a hallgatók körében aminek nagyon örülünk.Annak pedig főleg,hogy azóta elértük a 100.000 feletti nézettséget, az olasz dancetop40-ben pedig a 24-ik pozíciót foglalja el éppen a muzsika. Szintén nagy öröm számomra,hogy kiadóm a Groovemate Records legújabb megjelenése már letölthető a Beatport-on. A zene pedig nem más mint egy igazi nyári sláger "DjM - Summer Moon" korongja! De a legfrissebb "Bricklake & Sean Darin featuring Hooch - Don t Panic I m Muslim" nóta is hamarosan remélem sokak kedvence lesz. Nincs tehát megállás.

Szabi: Jelölt vagy a Viva Comet 2014 - Legjobb új előadó kategóriában. Milyen érzés volt megtudni?

Bricklake: Nagyon örömteli és megtisztelő számomra a jelölés. Ez is azt bizonyítja,hogy érdemes dolgozni mert akkor a siker sem marad el. Remek előadókkal vagyok egy kategóriában,és majd a közönség eldönti ki veheti át a díjat június 11-én az Arénában. Bármi is lesz egy ilyen rangos zenei átadón már jelöltnek lenni is örömteli dolog.

Szabi: Tervek?

Bricklake: Nagyon előre sosem tervezek,de mindenképpen folytatni a munkát,hétvégén járni az országot és sok sok örömet szerezni az embereknek,ha ez megvan akkor már nagy baj nem lehet.:) Jön a nyár és egy újabb érzés.. fesztiválok és a szabadtéri partyk.Remélem sok hasonló buliban lesz részem.Addig is Senden Baska! :)

Szabi: Köszönöm Dávid!

Bricklake: Köszönöm Szabi és sok sikert Neked is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában