Helyi közélet

2014.04.09. 17:31

Bicskájával védte meg magát a volt futballista

Miskolc - Hasba szúrta támadóját, életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítja a rendőrség.

Miskolc - Hasba szúrta támadóját, életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítja a rendőrség.Megtámadta egy ismeretlen férfi Szilágyi Jánost, számos miskolci sportegyesület egykori futballistáját, majd 50-60 méteren keresztül rugdosta, ütötte. Az ex-sportoló nem tudott elmenekülni az agresszív férfi elől, és védekezni is képtelen volt a nála sokkal fiatalabb és jobb erőben lévő férfi rúgásaival szemben.

Szilágyi János kétszer is földre került, majd elővette a nagyapjától örökölt zsebkését, és hasba szúrta ellenfelét, aki még ezután sem hagyott fel a támadással. Végül elgyengült és földre rogyott, Szilágyi János pedig beszaladt egy boltba, hogy segítséget hívjon.

A fiatalabb férfit hasüregbe hatoló szúrt sérüléssel szállították kórházba a mentők, Szilágyi Jánossal szemben pedig életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanújával indult eljárást a megyei rendőr-főkapitányság. A férfi ügyvédje, dr. Lichy József szerint Szilágyi János jogos védelmi helyzetben szúrt, az "önvédelem iskolapéldájával" állunk szemben.

További részletek az eszak.hu-n és a csütörtöki Észak-Magyarországban.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában