Helyi közélet

2014.04.15. 15:51

Az ajtók egy ötévesre záródtak

Miskolc - „Rázárta az ötéves kisfiamra az ajtót a 35-ös busz sofőrje a népkerti megállóban.” Ezzel a panasszal kereste meg lapunkat egyik olvasónk.

Miskolc - „Rázárta az ötéves kisfiamra az ajtót a 35-ös busz sofőrje a népkerti megállóban.” Ezzel a panasszal kereste meg lapunkat egyik olvasónk.Az eset még a múlt héten történt, az édesanya levélben kérte szerkesztőségünk segítségét. Mint írta: „A férjem és a fiam a második ajtónál akartak leszállni, a párom fogta a gyerek kezét, egy fiatal ember szállt le előttük, miközben a buszsofőr egy felszállni akaró férfi előtt hirtelen bezárta az ajtót, odazárva a leszállni készülő kisfiamat. A gyerek testét és fejét is megütötték a rázáródó ajtók, a sofőr azonban csak a párom kiabálására nyitotta vissza. A buszvezetőn nem volt azonosító kitűző, a férjem kérésére pedig nem mondta meg a nevét. Még neki állt feljebb ahelyett, hogy elismerte volna, hogy figyelmetlen volt...Kérem segítsenek abban, hogy ha a buszon lévők közül látta valaki az esetet, az jelentkezzen!”

Megkérdeztük az MVK-t is... Részletek a szerdai Észak-Magyarországban.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában