Helyi közélet

2014.03.12. 16:02

Választás 2014 | Kormányváltás 2014: Kakaót kaptak nyakukba az aktivisták

Miskolc - Kakaóval öntötték le a demokratikus ellenzéki erők aktivistáit kedden a Vörösmarty lakótelepen – mondta el szerdai sajtótájékoztatóján Nagy-Korsa Judit, a Kormányváltás 2014 egyik országgyűlési képviselőjelöltje.

Miskolc - Kakaóval öntötték le a demokratikus ellenzéki erők aktivistáit kedden a Vörösmarty lakótelepen – mondta el szerdai sajtótájékoztatóján Nagy-Korsa Judit, a Kormányváltás 2014 egyik országgyűlési képviselőjelöltje.„Aktivistáink szórólapot osztottak, amikor az eset történt. A jobb oldal felhergelte szavazóit, ennek köszönhetően az egész kampányban pattanásig feszült a helyzet” – fogalmazott. Említette dr. Nánási-Kocsis Norbert fideszes önkormányzati képviselő esetét is, aki – Nagy-Korsa Judit elmondása szerint – egy mszp-s aktivista kezéből csavarta ki a kamerát a miskolci testületi ülésen.

Nagy-Korsa Judit azt is elmondta: elektronikus levélben arra kérte Csöbör Katalint, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjét, hogy közönség előtt vitassák meg, hogyan képzelik el Miskolc, a régió jövőjét, mi a pártjuk programja.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában