Helyi közélet

2014.03.25. 15:11

Választás 2014 | Kormányváltás 2014: folytatnák a panelprogramot

Miskolc - "Önköltségmentes, évi 10 ezer új munkahelyet teremtő, energiahatékonysági lakásfelújítási programot indítanak a kormányváltók április 6-a után"- jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Nagy-Korsa Judit és dr. Varga László, a kormányváltók (MSZP, Együtt, DK, PM, MLP) két miskolci országgyűlési képviselőjelöltje.

Miskolc - "Önköltségmentes, évi 10 ezer új munkahelyet teremtő, energiahatékonysági lakásfelújítási programot indítanak a kormányváltók április 6-a után"- jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Nagy-Korsa Judit és dr. Varga László, a kormányváltók (MSZP, Együtt, DK, PM, MLP) két miskolci országgyűlési képviselőjelöltje.Hangsúlyozva: ez hozza ugyanis az igazi rezsicsökkentést. "Köztudomású, hogy az energiafelhasználás csökkentésének egyik legjobb módszere a lakások hőszigetelése. Magyarországon az épületek hőfelhasználása nagyon magas, de ezek között is a legpazarlóbbak a 70-es, 80-as években épült házgyári épületek, közismert nevükön a panelok. éppen ezért jól döntött annak idején a szocialista városvezetés, hogy a legeredményesebb energiatakarékossági programot, a panelházak felújítását és a távfűtés korszerűsítését választotta" - fogalmaztak. Azt is elmondták: túl a panel-korszerűsítési pályázat újraindításán, gondoskodni kell a lakásszövetkezeteket, társasházak esetében egy sor, a közösségek jogait biztosító újraszabályozásról is.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában