Helyi közélet

2014.03.31. 18:32

Tucatnyi patkány vendégségbe

Miskolc - A szerelőjáraton keresztül költöztek be a lakásba a rágcsálók - nem lehet könnyű velük együtt élni...

Miskolc - A szerelőjáraton keresztül költöztek be a lakásba a rágcsálók - nem lehet könnyű velük együtt élni..."Három hete, hajnali öt órakor ültem kinn a konyhában, amikor úgy éreztem, valami elszalad a lábam alatt. Akkor még azt hittem, egér, de így is nagyon megrémültem", kezdett bele kálváriájuk elmesélésébe a miskolci Faragó Enikő, aki ma már szerencsésnek érezné magát, ha akkor igaza van, ám azóta kiderült: termetesebb a baj, patkány futott el a lába mellett. Ő lehetett a "felderítő", mert azóta tucatnyian döntöttek úgy, érdemes bekukkantaniuk az amúgy rendezett, tiszta otthonba.

Enikő és párja, Nagy János egy kellemesen berendezett lakásban él a Kilián lakótelepen. Csendes, nyugodt környék, de valahogy mostanában már egyikük sem érzik jól magát otthon. "Én már azt mondtam, ha nem szűnik meg ez a rémálom, inkább adjuk el a lakást, és költözzünk el mi!", mondta Enikő.

Részletek az Észak-Magyarországban és az eszak.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában