Helyi közélet

2014.03.31. 21:40

Több megyére figyelmeztetést adtak ki a talaj menti fagy miatt

Budapest, 2014. március 31., hétfő (MTI) - Nyolc megyére és a fővárosra figyelmeztetést adott ki a várható talaj menti fagy miatt a meteorológiai szolgálat.

Budapest, 2014. március 31., hétfő (MTI) - Nyolc megyére és a fővárosra figyelmeztetést adott ki a várható talaj menti fagy miatt a meteorológiai szolgálat.Az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő esti, az MTI-hez eljuttatott figyelmeztetésében azt írta: kedd reggelre elsősorban északon, északkeleten lehet talaj menti fagyra számítani, de nyugaton és a Kiskunság térségében is előfordulhat. Emiatt Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Vas, Zala és Pest megyére, valamint Budapestre adták ki a figyelmeztetést.

Az előrejelzés szerint kedden napközben helyenként megélénkül a szél. Eleinte nem várható számottevő csapadék, de késő délután, este északkeleten és északnyugaton néhol zápor előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 3 és 8 Celsius-fok között alakul, de a fagyzugos területeken 3 foknál hűvösebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 22 fok között várható.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában