Helyi közélet

2014.03.29. 18:56

Tízezer lépés Miskolcon: start a Villanyrendőrnél

Miskolc - A Miskolc a múltban facebook-csoport ünnepel, hiszen 3,5 év alatt elérték – már meg is haladták – a tízezres létszámot.

Miskolc - A Miskolc a múltban facebook-csoport ünnepel, hiszen 3,5 év alatt elérték – már meg is haladták – a tízezres létszámot.A csoport létrehozói megígérték, amint a tagok száma ennyi lesz, méltó módon megünneplik. Persze, akkor, ha kitör a tavasz. És az kitört, így kezdődhet az ünneplés is: április 12-ére „10000 lépés Miskolcon” néven városi túrát szerveznek. A belváros felfedezésére invitálják tagjaikat és persze a miskolciakat.

A túra délután fél négykor indul a készülő Villanyrendőrtől, ahol egy promóciós falat avatnak majd, amely hirdeti, újra felépül a Villanyrendőr. Innen a Weidlich-palotához mennek, ahol az érdeklődők ismertetőt hallhatnak a ház történetéről. Majd az Erzsébet tér következik, ahol a Miskolci Gőzfürdő épületét járhatják be túrázók. A végállomás pedig a Cellárium, városunk legújabb turisztikai attrakciója, ahol harapni és innivaló várja a látogatókat.

A városi túra ingyenes, a szervezők mindössze annyit kérnek, legyen mindenkinél egy fotó a miskolci múltból, vagy egy történet a városról. Ezeknek ugyanis részei lesznek egy májusi kiállítás anyagának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában