Helyi közélet

2014.03.28. 16:14

Szívsebész professzor előadása Ózdon

Ózd - Az Ózdi Szabadegyetem keretében dr. Papp Lajos szívsebész professzor tartott előadást 2014. március 27-én csütörtökön az Ózdi Művelődési Intézmények Olvasó Egyletének Székházában.

Ózd - Az Ózdi Szabadegyetem keretében dr. Papp Lajos szívsebész professzor tartott előadást 2014. március 27-én csütörtökön az Ózdi Művelődési Intézmények Olvasó Egyletének Székházában.Még a szervezőket is meglepte az az érdeklődés, amely megnyilvánult az ózdiak részéről az előadás iránt.

Dr. Papp Lajos bevezetője során megjegyezte: olyan embert is látok a közönség soraiban akinek a szívét a kezembe tartottam. Majd arról szólt, hogy miért jöttünk a világra, miért vagyunk itt a földön, és mi a feladatunk? Kik vagyunk mi magyarok és honnan jöttünk?

Majd így folytatta:

- Mindent a teremtőtől kaptunk és semmit nem viszünk magunkkal a túlvilágra csak azt amit megosztottunk embertársainkkal. A teremtő amikor megalkotta a világot tökéleteset alkotott. Mindennek szerepe van amit létrehozott. Nincs semmi haszontalan,csak mi emberek ítéljük meg másként - mondta a professzor úr. A továbbiakban még életünk, világunk számos területét érintette a nagy érdeklődéssel kísért előadásában.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában