Helyi közélet

2014.03.13. 12:49

Szerelemtépett lélek Ózdon

Ózd - Gál Zoltán nyugalmazott iskolaigazgató író-költő, Szerelemtépett lélek című könyvének bemutatóját tartották 2014. március 12-én az Ózdi Művelődési Intézmények Petőfi téri Városi Könyvtárában.

Ózd - Gál Zoltán nyugalmazott iskolaigazgató író-költő, Szerelemtépett lélek című könyvének bemutatóját tartották 2014. március 12-én az Ózdi Művelődési Intézmények Petőfi téri Városi Könyvtárában.A könyvbemutatót - ami egy romantikus drámát tartalmaz - a Széchenyi István Katolikus Közgazdasági Szakközépiskola diákjainak műsora, valamint Kocsik László Csaba kulturális menedzser zenéje "vezette fel" a szép számú közönségnek.

A könyvbemutató meghívóján a szerző Gál Zoltán az alábbiakat írja:

"Szerelem, nélkül az emberi élet élettelen. A szerelmet mindenkinek meg kell, át kell élnie! Nincs korhatár. A fiatal szerelem perzselő, égető tűz,az azt követő izzó parázs, a későbbi bársonyosan simogató fény. Így lesz a szerelemből szeretet! Ez az élet kegyessége. De a szerelem tüze kialudhat, parazsa hamuvá válhat, fénye megtörhet. Ez az élet kegyetlensége! Ebben a könyvben az élet kegyessége is kegyetlenség is trónt követel magának! Van győztes,nincs győztes? Döntse el a kedves olvasó! Kívánom mindenki életében a perzselő, égető tüzet, az izzó parazsat,a bársonyosan simogató fényt!" - írja a szerző.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában