Helyi közélet

2014.03.03. 15:02

"Ötösök" köszöntése az ózdi Civilházban

Ózd - Az Ózdi Szép Szó Irodalmi Kör és a Szeretet Gyermekei Alapítvány "kihelyezett" összejövetelt tartott az ózdi Civilház földszinti termében 2014. február 27-én délután.

Ózd - Az Ózdi Szép Szó Irodalmi Kör és a Szeretet Gyermekei Alapítvány "kihelyezett" összejövetelt tartott az ózdi Civilház földszinti termében 2014. február 27-én délután.Ez alkalommal köszöntötték a köri tagok Szlabik Bélánét 85. születésnapja alkalmából. Szalay Anikó sajónémeti amatőrköltő saját versével, Kónya Béla ny. vezető főtanácsos pedig virággal kedveskedett az ünnepeltnek.

Ezt követően Németh Péter 25 éves új tagot mutatta be a jelenlévőknek Sztronga Ildikó a Szeretet Gyermekei Alapítvány képviselője.

Németh Péter 2006-ban kezdett el verseket írni s azóta is rendszeresen születnek a költemények. Ezek közül néhányat be is mutatott a rendezvény során, melyet a jelenlévők tapssal jutalmaztak.

Néhány sor egyik elmondott verséből:

"Néha messze szöknék,

de lelkemet a vágy még visszahozná,

és én vissza jönnék,

de lépteim csak a csend visszahangozná..."

-Kerékgyártó Mihály-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában