Helyi közélet

2014.03.06. 14:21

Őrizetben a csuklyás trafikrabló - Videó!

A rendőrség elfogta és bűnügyi őrizetbe vette az Ózdon tavaly november végén történt dohánybolti rablás gyanúsítottját.

A rendőrség elfogta és bűnügyi őrizetbe vette az Ózdon tavaly november végén történt dohánybolti rablás gyanúsítottját.Mint ismeretes az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben, mert 2013. november 30-án 17 óra 15 perckor az Ózd, Árpád Vezér úton található Nemzeti Dohányboltba egy fején csuklyát viselő személy bement, majd késsel a kezében megfenyegette az előadót és a bevételt követelte. A fenyegetés hatására az eladó átadta a bevételt a támadónak, aki ezt követően elmenekült a helyszínről.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. Zsolt 33 éves helyi lakos elfogását az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2014. március 5-én 9 óra 50 perckor Ózd belterületén hajtották végre.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a beismerő vallomást tett gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőrfőkapitánya az ügyben korábban kitűzött nyomravezetői díjat visszavonta.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában