Helyi közélet

2014.03.25. 11:12

Megkezdődhet Pálházán a szennyvíztisztító korszerűsítése

Pálháza, 2014. március 25., kedd (MTI) - Hamarosan megkezdődhet Pálházán az önkormányzat szennyvíztisztító telepének korszerűsítése és a csatornahálózat rekonstrukciója, a nettó csaknem 306 millió forintos beruházás megvalósításához aláírták a vállalkozási szerződést - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város önkormányzata az MTI-vel.

Pálháza, 2014. március 25., kedd (MTI) - Hamarosan megkezdődhet Pálházán az önkormányzat szennyvíztisztító telepének korszerűsítése és a csatornahálózat rekonstrukciója, a nettó csaknem 306 millió forintos beruházás megvalósításához aláírták a vállalkozási szerződést - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város önkormányzata az MTI-vel.A tájékoztatás szerint a főleg uniós forrásból finanszírozott fejlesztés révén sor kerül a tisztítókapacitás bővítésére, valamint korszerű irányítástechnikai rendszer kialakítására. A kivitelezést a Hajdú és társai Kft. nyerte el, a munkával egy éven belül végezniük kell.

Pálháza regionális szennyvíztisztító telepe 11 település - Pálháza, Filkeháza, Füzérkajata, Bózsva, Nyíri, Füzérkomlós, Kishuta, Nagyhuta, Füzérradvány, Füzér és Pusztafalu - szennyvizeinek kezelésére épült.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában