Helyi közélet

2014.03.01. 13:28

Interjú: Dj Suna

Miskolc - Szabi ( Szinva Rádió ) beszélgető partnere szerda este Dj Suna volt, aki több mint 15 éve rezidens a régió egyik legnagyobb clubjában (Akropolis) Kazincbarcikán, valamint tagja a Magyar Dj válogatottnak amely tavaly is nagyon sokat segített az ország különböző régióiban élő beteg gyerekeknek.

Miskolc - Szabi ( Szinva Rádió ) beszélgető partnere szerda este Dj Suna volt, aki több mint 15 éve rezidens a régió egyik legnagyobb clubjában (Akropolis) Kazincbarcikán, valamint tagja a Magyar Dj válogatottnak amely tavaly is nagyon sokat segített az ország különböző régióiban élő beteg gyerekeknek. Szabi: "Good by Budapest" a legutóbbi mixed címe,hova készülsz?

Dj Suna: Valóban ezt a címet adtam a mixemnek, hiszen hétfőn elhagyom az országot valamint Budapestet, ahol már 3 éve élek, és egészen Hollandiáig, azon belül pedig Amszterdamig meg sem állunk. Különösebb okot nem is tudnék mondani, hogy miért pont most és miért pont oda...  A dolog persze számomra és a kedvesem számára nem friss, de úgy vagyok vele, hogy ameddig valami nem biztos arról nem beszélek. Ez most fix lett, így tehát hétfőn repülünk. Mindketten kedveljük az országot és a várost, így nem hiszem, hogy csalódás érne minket ezen a téren, persze aztán majd kiderül, hogy élni kint mennyiben másabb mint mondjuk a magyar fővárosban.

Szabi: 15 éve vagy rezidesne az Akropolis disconak, milyen most ezt az "otthont" elhagyni?

Dj Suna: Nagyon sok emlék, buli, barátság köt a clubhoz, amit talán most el se tudnék mesélni idő hiányában. Itt lettem igazi lemezlovas és itt tanultam meg a szakma minden csínját-bínját. Persze a búcsú nem végleges, hiszen a vezetőség és remélem a közönség is egyszer visszavár, így nem is igazi elköszönés ez, de egy időre mindenképpen az utolsó szombat éjszakám lesz a mostani hétvégén a diszkós pultban. Külön öröm számomra, hogy az este folyamán jó barátomat Bárány Attilát fogom felvezetni, akivel már sokat játszottam az Akro falai között és a Dj válogatottban is együtt szoktuk rúgni a bőrt. Várom tehát a bulit amire szerintem nagyon sok régi arc el fog jönni, hogy egy utolsót még együtt bulizzon velem. Már most izgulok és persze lelkesen készülök az estére zenei téren is, így aki ott lesz az biztos nagyon sok remek nótát fog hallani tőlem az elmúlt 15 év kedvenceiből. Lehet tehát készíteni a táncos cipőket! :)

Szabi: A zene mennyire lesz jelen kinti életedben?

Dj Suna: A zene már kicsi korom óta jelen van így, ha akarnám se tudnám megtagadni, hogy imádom a zenét és imádok zenélni. A cél mindenképp tehát az lesz, hogy idővel Amszterdamban is közel kerüljek ehhez az életformához. Idő kell majd hozzá, de mindenképp egy fontos tényező marad számomra. A rádiós mixeimet is minden héten meg fogom csinálni, így a Szinva Rádió hallgatói a továbbiakban is hallhatnak engem a műsorodban Szabi, aminek nagyon örülök.:) De megpróbálok majd minden mixbe belecsempészni némi holland vonalat és feelinget.

Szabi: Egyéb tervek 2014-ben?

Dj Suna: Minden ember nagy fába vágja a fejszét, ha külföldre költözik és ott próbál sikeres lenni. A cél most az, hogy kint minden beálljon a rendes kerékvágásba, aztán a többi úgyis alakul. Természetesen szeretnék ahol csak lehet megfordulni zenélni és szórakoztatni, legyen az Magyarország vagy külföld, hiszen aki már látott játszani az láthatta, hogy nem unalomból és muszájból csinálom ezt, hanem azért mert imádom és ez az életem…

Szabi: Köszönöm és sok sikert!

Dj Suna: Köszönöm Szabi nektek is hasonlókat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában