Helyi közélet

2014.03.22. 13:20

Interjú: Belocca

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Belocca volt, aki az elmúlt fél évben többek között Hollandiában, Olaszországban, Svájcban és Kanadában is pörgette a lemezeket. Erről is mesélt Szabinak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Belocca volt, aki az elmúlt fél évben többek között Hollandiában, Olaszországban, Svájcban és Kanadában is pörgette a lemezeket. Erről is mesélt Szabinak.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél éved?

Belocca: Munkával és fellépésekkel telt az idő, amit megspékelt egy költözködés is. Már lassan 1 éve, hogy Németországban élek és itt stúdiózok tovább. Nagyon jó fellépések voltak ebben a fél évben pl: Olaszország, több alkalommal Hollandia is ahol októberben az ADE ( Amsterdam Dance Event keretein belül megrendeztem az első label partimat egy Mainground Music estet, ezek mellett még Angliában, egy kisebb Kanadai turnén, Svájcban és Finnországban is felléptem. 2014 eljöttével keményen ráfeküdtem a zenék készítésére és közös munkákba kezdtem sokakkal.

Szabi: Mikor lát napvilágot friss Belocca megjelenés?

Belocca: Március 24. jön a legfrissebb darab a „Belocca – Bad Man Soul" saját kiadómon a Mainground Music-on. Ezt a megjelenés februárban előzte meg egy közös munka a Muzzaikkal a „Back N Forth" ami úgyan csak egy Mainground Music release. (www.soundcloud.com/belocca)

Szabi: Kivel vagy kikkel fogsz stúdiózni a közeljövőben?

Belocca: Három track készül most közösen Luca M és a Just2 párossal, közös dalt készítünk még George Privatti és Guille Placenciával. Tervben van még közös munka Dj Lion-al és Umekkel is, illetve hazaiak közül DJ Budaival és Gaga-val fogok együtt dolgozni.

Szabi: 2013-ban tagja lettél a Music Killers csapatának. Hogy érzed magad azóta az éterben?

Belocca: Nagyon jól érzem magam a MusicFM csapatával. Titkon egy álmom volt, hogy egyszer egy FM rádión zenélhessek, hát ez idővel, sok türelemmel össze is jött úgy, hogy nem én jártam utána, hanem a zenéim beszéltek helyettem és megkerestek. Mivel külföldön élek így a mixeket előre elkészítem, de mindig élőben beszélünk az adásba. Kétszer volt alkalmam élőben zenélni bent a stúdióban és nagyon jó a légkör, szép a stúdió és nagyon jók a visszajelzések is a hallgatóktól.

Szabi: Köszönöm Béci!

Belocca: Én köszönöm Szabi és további sikereket neked is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában