Helyi közélet

2014.03.06. 17:35

Egyetemi kinevezések Boschos vezetőknek

Miskolc - A Miskolci Egyetemen 2005-ben kezdte meg működését a Bosch nevével fémjelzett Mechatronika tanszék, amelyen belül a cégcsoport támogatásával egy korszerű mechatronikai laboratóriumot alakítottak ki.

Miskolc - A Miskolci Egyetemen 2005-ben kezdte meg működését a Bosch nevével fémjelzett Mechatronika tanszék, amelyen belül a cégcsoport támogatásával egy korszerű mechatronikai laboratóriumot alakítottak ki.A felsőoktatási intézményekkel egyre erősödő kapcsolatot jelzi, hogy a miskolci Bosch gyárak két vezetője is rangos kinevezést kapott a város egyetemén. Uwe Mang, a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. gazdasági igazgatója Címzetes Egyetemi Tanár, Kakuk József, a Robert Bosch Power Tool Kft. fejlesztési osztályvezetője pedig Címzetes Egyetemi Docens lett a Miskolci Egyetemen.

Uwe Mang 2011 óta oktat a Miskolci Egyetem Gépész­mérnöki és Informatikai Karán a Tervezés és gyártás eszközei című tantárgy vendégelőadójaként, de a tehetséggondozásban is kiemelkedő szerepet vállal. Kakuk József pedig 2007 óta oktatja a tanszéken a Tervezés és gyártás eszközei tantárgyat, heti két alkalommal.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában