Helyi közélet

2014.02.12. 11:53

Vasárnap zár a 2. jégpálya a Népkertben

Miskolc - A Miskolc Városi Szabadidőközpont 2. jégpályája február 16-án, este 6 és 9 óra között fogad utoljára vendégeket ebben a szezonban. Ezt követően megkezdődnek a jégpálya befedésének munkálatai.

Miskolc - A Miskolc Városi Szabadidőközpont 2. jégpályája február 16-án, este 6 és 9 óra között fogad utoljára vendégeket ebben a szezonban. Ezt követően megkezdődnek a jégpálya befedésének munkálatai. A 150 millió forintos beruházás várható befejezési dátuma 2014. június 30. A befedés lehetővé teszi a 2. jégpálya szezonjának meghosszabbítását, így azt a jövőben a korábbi 2-3 hónap helyett akár 4-5 hónapig is használni lehet majd. A pálya alkalmas lesz a szezonon kívül sportesemények, kulturális és szabadidős rendezvények, koncertek megtartására is, ahol a résztvevők, a fellépők és a közönség nem lesz kitéve az időjárás szeszélyeinek.

Egyúttal szeretnénk felhívni arra a figyelmet, hogy az építkezés ideje alatt a 2. jégpálya, illetve a mellette lévő parkoló megközelítése nehezebb lesz, az esetleges kellemetlenségek miatt az érintettek megértését kérjük - tájékoztatta a Borsod Online-t a Miskolc Városi Szabadidőközpont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában