Helyi közélet

2014.02.15. 15:37

Választás 2014 | Választási irányelveink

Az Inform Média Kft. napilapjainak és internetes portáljainak választási irányelvei.

Az Inform Média Kft. napilapjainak és internetes portáljainak választási irányelvei.Kiadónk, az Inform Média Kft. napilapjai és internetes portáljai a választási kampány ideje alatt is független médiumként, a választásokban érdekeltektől egyenlő távolságot tartva, pártatlanul végzik munkájukat. Közléseinkben tartózkodunk az egyes pártok, szervezetek illetve személyek melletti, vagy elleni választási, politikai befolyásolás eszközeitől, törekszünk ugyanakkor a választópolgárok megfelelő tájékoztatására, hogy olvasóink az új választási szabályok ismeretében megalapozott döntést hozhassanak a szavazófülkékben. A választási kampány idején a médiumaink az adott megye valamennyi választókerületében induló valamennyi – a megfelelő számú ajánlást összegyűjtött – képviselőjelölt nevéről és pártállásáról ugyanabban a formában adnak egy alkalommal összefoglaló információt. Közöljük továbbá a választásokkal összefüggő közérdekű információkat.Továbbra sem vállalunk kötelezettséget arra, hogy a választásokban érdekelt pártok, szervezetek közleményeit, állásfoglalásait, nyilatkozatait szó szerint jelentessük meg, vagy kampányrendezvényekről tudósítsunk.

Nem áll módunkban a pártok, szervezetek és képviselőjelöltek választási programjának tételes ismertetése és a kampányrendezvényekről előzetes információk megjelentetése sem.

A kampány kezdetétől, a választások zárultáig képviselőjelöltnek semmilyen írását nem tervezzük megjelentetni.

A választási előkészületektől függetlenül az Inform Média Kft. napilapjaiban és internetes portáljain a kampány ideje alatt is a korábbi gyakorlatunknak megfelelően foglalkozunk a napi politika, a közélet, a kultúra, a gazdaság, a sport eseményeivel, szereplőivel.

ÉKN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában