Helyi közélet

2014.02.19. 12:28

Választás 2014 | Jobbik: elégtelen a hatósági munka Miskolcon

Miskolc - „Miskolcon a Fidesz kétmillió forintot fizetett volna a cigánytelepeken élőknek, ha a lakók hajlandóak idő előtt elhagyni az általuk lelakott, és így bontásra ítélt önkormányzati ingatlanokat" – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő.

Miskolc - „Miskolcon a Fidesz kétmillió forintot fizetett volna a cigánytelepeken élőknek, ha a lakók hajlandóak idő előtt elhagyni az általuk lelakott, és így bontásra ítélt önkormányzati ingatlanokat" – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő. „A város múlt heti közgyűlése előtt néhány órával a javaslatot ugyan visszavonták, mondván, hogy az még nem kellően kidolgozott, a Jobbik szerint azonban a Fidesz nem lemondott a tervről, csupán elhalasztotta, tartva a választások előtti botránytól" – vélekedett. A politikus elmondta, az elmúlt években több miskolci városrész indult el a gettósodás útján, miután számos önkormányzati ingatlant igénytelen beköltözőknek adott bérbe a szocialista és a fideszes városvezetés. Jakab szerint Miskolcon elégtelen a hatósági munka, így ha az önkormányzat szerződést is bont valamely renitens bérlőjével, az egy másik városrészben fog megjelenni önkényes lakásfoglalóként.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában