Helyi közélet

2014.02.24. 16:32

Választás 2014 | Jobbik: a Fidesz 2030-ra tenné élhetővé Miskolcot

Miskolc - „Akik 24 év alatt tönkretették Miskolcot, most azt ígérik, 2030-ra a város fejlett, élhető és biztonságos lesz átlag feletti jövedelmekkel” – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője.

Miskolc - „Akik 24 év alatt tönkretették Miskolcot, most azt ígérik, 2030-ra a város fejlett, élhető és biztonságos lesz átlag feletti jövedelmekkel” – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője.„Ha folytatódik az elmúlt 24 év politikája, 2030-ban már nem lesz mit, és nem lesz kinek fejleszteni a borsodi megyeszékhelyen” – tette hozzá.

Jakab Péter úgy fogalmazott: „A Fidesz képzett és művelt lakosságról „álmodozik”, miközben 24 év alatt a szocialistákkal együtt oda juttatták a várost, hogy ma már sokan napocskarajzolgatással ütik el az időt 30 évesen, a szakképzett munkavállalók pedig elhagyják a várost. Erős helyi gazdaságról „fantáziálnak”, a miskolci beruházásokon azonban rendre debreceniek, gyöngyösiek vagy épp zalaegerszegiek dolgoznak miskolciak helyett. Magas színvonalú közbiztonságról „vizionálnak”, miközben maga Miskolc rendőrkapitánya jelentette ki, hogy a jelenlegi feltételrendszer mellett nem lehet megfékezni a bűnözésben uralkodó negatív folyamatokat.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában