Helyi közélet

2014.02.28. 09:54

Többet késnek a vonatok a Szerencs-Sátoraljaújhely vonalon

Budapest, 2014. február 28., péntek (MTI) - Mozdonyhiba miatt 20-30, esetenként 40-50 percesre nőtt a Szerencs-Sátoraljaújhely vasútvonalon közlekedő vonatok késése - közölte a Mávinform péntek reggel az MTI-vel.

Budapest, 2014. február 28., péntek (MTI) - Mozdonyhiba miatt 20-30, esetenként 40-50 percesre nőtt a Szerencs-Sátoraljaújhely vasútvonalon közlekedő vonatok késése - közölte a Mávinform péntek reggel az MTI-vel.A közlemény szerint elromlott egy Budapest-Keleti pályaudvarról Sátoraljaújhelyre tartó sebesvonat mozdonya Mezőkövesdnél, helyette új mozdonyt kell a vonatszerelvényhez irányítani. Ez a vonat emiatt 10 óra 11 perc helyett várhatóan csak fél tizenkettőre érkezik meg Sátoraljaújhelyre.

A vasúttársaság kora reggeli tájékoztatásában azt írta, ezen a vonalon síntörés miatt 20-30 perces késéssel járnak a vonatok.

A sín megjavításán még mindig dolgoznak Olaszliszka-Tolcsva állomás és Bodrogkeresztúr között - áll a mostani közleményben.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában