Helyi közélet

2014.02.18. 12:05

Rablási kísérlet Miskolcon

Miskolc - A rendőrök alig egy óra alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki késsel a kezében akart kirabolni egy másikat.

Miskolc - A rendőrök alig egy óra alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki késsel a kezében akart kirabolni egy másikat.Rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Baross Gábor utcában 2014. február 17-én 9 órakor az elkövető késsel a kezében egy férfitől pénzt követelt. A sértett a felszólításnak nem tett eleget és elszaladt a helyszínről, akárcsak a támadó.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, és a helyszín közelében elfogták majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves P. Istvánt.

A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a helyi 23 éves férfit, akivel szemben a hatóság előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában