Helyi közélet

2014.02.24. 18:33

Megtalálva a Kocsonyafarsang forgatagában

Miskolc - A rendőrjárőrök egy elveszett kisfiúra lettek figyelmesek a Miskolci Kocsonyafarsang forgatagában. Kisvártatva rendőri segítséggel a szülők és a gyermek egymásra talált.

Miskolc - A rendőrjárőrök egy elveszett kisfiúra lettek figyelmesek a Miskolci Kocsonyafarsang forgatagában. Kisvártatva rendőri segítséggel a szülők és a gyermek egymásra talált.A polgárőrséggel és más társszervekkel közösen a Miskolci Rendőrkapitányság is részt vett a 2014. február 20-ától 23-ig tartó Miskolci Kocsonyafarsang biztosításában. A rendőrjárőröknek csekély számban kellett intézkedniük a rendezvényhez kapcsolódó szabálysértéseknél, vagy elkövetett bűncselekményeknél.

A rendezvény időtartama alatt 2014. február 22-én 14 óra után nem sokkal előfordult az is, hogy a farsang forgatagában egy hat éves kisfiút veszítettek el a francia állampolgárságú szülei. A Városháztéren a tömegben egyedül, felnőtt kísérete nélkül tartózkodó gyermeket a rendőrjárőrök észlelték, akik a szülők keresését azonnal megkezdték.

Ezzel párhuzamosan a szülők is segítséget kértek a rendőröktől, hogy gyermeküket elvesztették. A gyors információáramlásnak köszönhetően a gyermek rövid idő alatt visszakerült szüleihez.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában