Helyi közélet

2014.02.03. 15:33

Lezárt ügyek: Járőrök fogták el az erőszakoskodót

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfivel szemben, akit a miskolci járőrök néhány percen belül elfogtak, miután erőszakoskodott egy fiatalkorú lánnyal.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfivel szemben, akit a miskolci járőrök néhány percen belül elfogtak, miután erőszakoskodott egy fiatalkorú lánnyal.A Miskolci Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a miskolci 35 éves Sz. Péterrel szemben. A nyomozás adatai szerint Sz. Péter 2013. augusztus 6-án, a hajnali órákban, pontosan be nem határolható időben, Miskolc avasi városrészében megtámadott, bántalmazott és szexuális aktusra kényszerített, majd a belváros felé vonszolt egy fiatalkorú lányt.

A sértett miután sikerült elmenekülnie támadójától, a közelben járőröző rendőröktől kért segítséget. A beszerzett információk alapján a rendőrök néhány perc elteltével azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították az erőszakoskodót. A rendőrség őrizetbe vette a támadót, és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit ügyészi indítványra a bíróság 2013. augusztus 8-án elrendelt.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben indított nyomozást a napokban lezárta és vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában