Helyi közélet

2014.02.21. 14:57

Küldjön hírt - Miskolci siker a nemzetközi zenei tehetségkutató versenyen – Concertino Praga!

Miskolc - Örömmel adjuk hírül, hogy Miskolc város nagyszerű fuvolása, Kovács Dóra Anna II. helyezést ért el a nagy hírű Concertino Praga nemzetközi zenei versenyen hét ország indulói között.

Miskolc - Örömmel adjuk hírül, hogy Miskolc város nagyszerű fuvolása, Kovács Dóra Anna II. helyezést ért el a nagy hírű Concertino Praga nemzetközi zenei versenyen hét ország indulói között. Dórának nem ez az első nemzetközi eredménye: 2013-ban a Novi Sad-ban megrendezett VI. Anton Eberst Competition nemzetközi fuvolaversenyen III. helyezést ért el.

Prága legszebb koncerttermében, a Rudolfinum-ban lesz a gálakoncert 2014. június 22-én, majd a díjazottak koncert körúton vesznek részt Dél-Csehországban.

A gálakoncertet több külföldi rádió mellett a Bartók Rádió is élőben közvetíti.

Őszinte szívből gratulálunk neki, első fuvolatanárnőjének Dr. Schultz Györgynének - szeretett Ági néninek -, és jelenlegi főtárgy tanárának, Romos Zsolt fuvolaművész tanár úrnak is ehhez a nagyszerű eredményhez!

- Nagy Júlia -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában