Helyi közélet

2014.02.22. 14:08

Kocsonyafarsang - Biciklis zenével, élőszobrokkal kvízel a KAMA

Miskolc - Sergio és Bence mindketten miskolci „élőszobrozók” s napokban zajló miskolci kocsonyafarsangon az Átjáró Egyesület standjának programját színesítik.

Miskolc - Sergio és Bence mindketten miskolci „élőszobrozók” s napokban zajló miskolci kocsonyafarsangon az Átjáró Egyesület standjának programját színesítik. Mellettük az érdeklődők kipróbálhatják, milyen az áramtermelésre átállított retrobiciklin azért tekerni, hogy a dinamóra kötött zenelejátszó ne hallgasson el... A helytörténettel és természetvédelemmel foglalkozó KAMA projektet népszerűsítő civil szervezet a Pátriánál álló fabódéjánál a járókelők a Miskolccal és ökológiával kapcsolatos tudásukat is próbára tehetik csütörtöktől vasárnapig: kvízkérdésekre válaszolva, azaz KAMA-totót kitöltve kapnak kisebb-nagyobb nyereményeket. És azt, ugye, könnyű megmondani, milyen állat szerepel a kocsonyafarsang jelképeként és az milyen színű, de azt már jóvel nehezebb, hogy mik a töbrök (a Bükkben), miért meleg télen is a tapolcai tó vize, és milyen két állat látható a borsodi megyeszékhely címerében...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában