Helyi közélet

2014.02.21. 14:25

Készenléti Rendőrség: előállított kábítószer birtokló Miskolcon

Miskolc - Miskolc belvárosában bizonytalanul közlekedett egy fiatal férfi, majd a rendőrök kérdésére nem adott pontos választ hogyan került kábítószergyanús anyag a zsebébe.

Miskolc - Miskolc belvárosában bizonytalanul közlekedett egy fiatal férfi, majd a rendőrök kérdésére nem adott pontos választ hogyan került kábítószergyanús anyag a zsebébe.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 20-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.A rendőrök 21 óra 25 perckor Miskolcon a Búza téri aluljáróban egy imbolyogva sétáló fiatalemberre lettek figyelmesek. Az egyenruhások átvizsgálták a ruházatát a zavartan viselkedő gyalogosnak, akinek a zsebében kábítószergyanús anyag volt.

A Készenléti Rendőrség munkatársai a miskolci 25 éves P. Zoltánt további intézkedés céljából előállították Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak vele szemben büntetőeljárást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában