Helyi közélet

2014.02.10. 17:35

Gazdafórum az agrárpolitikáról és a támogatásokról

Miskolc - A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara február 11-én, kedden 13 órától gazdafórumot rendez Miskolcon az ITC székházban, előtte sajtótájékoztatót tartanak fél egytől - tudtuk meg Fodor Lászlótól, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság igazgatójától.

Miskolc - A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara február 11-én, kedden 13 órától gazdafórumot rendez Miskolcon az ITC székházban, előtte sajtótájékoztatót tartanak fél egytől - tudtuk meg Fodor Lászlótól, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság igazgatójától.Az előadóterem korlátozott befogadóképessége miatt a részvételi szándékot az alábbi e-mail címre kell elküldeni: [email protected].

A gazdafórumon dr. Czerván György vidékfejlesztési államtitkár tájékoztatja a jelenlevőket a 2014-2020. közötti évek közös agrárpolitikájáról, valamint a támogatásokról. A gazdákat érintő legfontosabb információkról Papp Gergely, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) főigazgató-helyettese beszél, szól az aktuális tudnivalókról, és a határidőkről. Koleszár Gábor, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) Borsod-Abaúj-Megyei Kirendeltségének vezetője a pályázati lehetőségeket ismerteti. Fodor László, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága igazgatója mutatja be a NAK megyei szervezetét. A fórumot Taskó József megyei elnök vezeti le.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában