Helyi közélet

2014.02.14. 11:49

Feledy-ház, a tudás háza

Miskolc - A Feledy-ház továbbra is gazdag programmal várja a kultúrára szomjazókat.

Miskolc - A Feledy-ház továbbra is gazdag programmal várja a kultúrára szomjazókat.Több mint 20 programot kínál a Feledy-ház négy rendezvénysorozat keretében a következő félévben. Egyrészt folytatódnak a már hagyományos programok, de egy új sorozatot is elindítanak a szervezők. Ennek címe a Fiatal Tehetségek Fóruma lesz, és arra hivatott, hogy Miskolcon élő ifjú művészpalántákat mutasson be.

Továbbra is érdemes lesz ellátogatni a Művészetek Szabadegyetemére, melynek keretében Miskolc kulturális életét tekintik át neves szakemberek. Sokat tudhatunk meg a megyeszékhely irodalmi, színházi, zenei és képzőművészeti életéről. Folytatódik az Irodalmi Fonó. A rendezvény négyéves múltra tekinthet vissza, február 14-én tartják az 50. találkozót.

A Vendégségben a Múzsák kertjében sorozat két programja is a rádióval foglalkozik majd. A rendezvény vendége lesz Antall István, a Magyar Rádió munkatársa, irodalmi szerkesztő, és a közel 60 évig működő Miskolci Rádióról is sokat megtudhatnak az érdeklődők.

ÉM-HE

A februári program

Február 14.

Irodalmi Fonó

Arcok eltűnőben

Szerkesztő: Fecske Csaba


Február 19.

Fiatal Tehetségek Fóruma

Szécsi Viktória ének

Gitáron kísér: Vihula Mihajlo


Február 28.

Vendégségben a Múzsák Kertjében

Antall István a Magyar Rádió irodalmi szerkesztője

Házigazda: Balázs István

Antall István: „Kísérő" című grafikai kiállítását megnyitja Bodonyi Csaba építész

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában