Helyi közélet

2014.02.06. 15:36

Elégetik a Télűző szalmabábot

Bükkaranyos - Télűző Mulatságra várnak mindenkit szombaton Bükkaranyoson.

Bükkaranyos - Télűző Mulatságra várnak mindenkit szombaton Bükkaranyoson.Idén február 15-én rendezi meg Bükkaranyos önkormányzata a Bükkaranyosi Télűző Mulatságot a Művelődési Ház és a szabadtéri színpad körüli területen - tudtuk meg Nagy Lajos polgármestertől. A vidám farsangi eseményen a délelőtt a gyermekeké, akiket tíz órától jelmezverseny, majd „A három kívánság” című bábelőadás vár. A délután a zenéé, táncé és humoré a főszerep, melyről többek között az Emődi Pincegazdák dalárdája, a Tényleg zenekar, a Julcsi and the Babyfaces együttes, Maksa Zoltán humorista és végül a sztárvendég az IRIGY HÓNALJMIRIGY együttes gondoskodik.

A színpadi ideje alatt gasztronómiai versenyek zajlanak: a pálinkamustrán, a forralt-bor főző versenyen és a házi savanyúságok versenyén mindenki megmutathatja, hogy milyen finomságokat rejt a kamra és a pince. Három órakor lesznek az eredményhirdetések. A nap folyamán a gyermekeket játszóház, a felnőtteket büfé,vásári kikiáltó, utcazenészek, kirakodóvásár várja és persze rengeteg jókedv és vidámság. Fél öttől elégetik a Télűző szalmabábot.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában